Over I just don't understand Nick Cave

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

08 feb
Genk - Bibliotheek

I just don't understand Nick Cave

Bib Genk en Davidsfonds Genk nodigen u uit

op een monoloog Kurt Overbergh

donderdag 8 februari 2024 van 19:30 uur tot 21:00 uur

Nick Cave. Wie past er beter in het rijtje van levende muzieklegendes die de afgelopen jaren al in de spots stonden op onze muziekafdeling? Na we eerder al Bob Dylan, Neil Young en Patti Smith ontrafelden, dompelen we je nu helemaal onder in leven en werk van de grimmige koning van de postpunk, de predikant van het donkere levenslied, de Dirk De Wachter van alternatievelingen in een mid-life crisis.

MONOLOOG

De expert die we daarvoor naar Genk halen, heet Kurt Overbergh. De artistiek directeur van de Brusselse muziektempel AB is niet zomaar fan of kenner. Zijn relatie met Nick Cave is er een van pure passie en levenslange liefde. Sinds hij in 1987 ‘Stranger In A Strange Land’ (Bram Van Splunteren) zag, over zijn Berlijnse periode, is Overbergh rabiaat en fanatiek Cave-adept.

Kurt Overbergh is een geboren verteller. Zijn avondvullende monoloog ‘I just don’t understand Nick Cave’ is bovendien overladen met muziek, beelden, en zowaar een ‘samenzang-moment’… Push the sky away, en maak plaats voor Nick Cave. Straight to you!

Prijs: € 10 - € 9 - € 8,00 (suggestieprijs) - € 7 - € 6

Koop tickets: https://genk.kwandoo.com/ticketingActivity/subscribe/101931

 Info: bibliotheek@genk.be of 089 65 35 71

Inschrijven

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Prijs: € 10 - € 9 - € 8,00 (suggestieprijs) - € 7 - € 6

Koop tickets: https://genk.kwandoo.com/ticketingActivity/subscribe/101931

Info: bibliotheek@genk.be of 089 65 35 71

Labels: Ontspanning & OntmoetenTheater & dans1 sessieRolstoeltoegankelijkVoorstelling (theater, literatuur, film,...)voorstellingCultuurregio Limburg